Son Dakika :

Balıkçılıkta Kullanılan Yemler

Yayınlayan: balikciblog - 5 Kasım 2013 Salı | 23:58


Tavukgöğsü 

Herhangi bir marketten veya şarküteriden alabilirsiniz kullandığınız iğnenin büyüklüğüne göre parçalara bölerek kullanabilirsiniz ancak biraz işlemden geçirdikten sonra kullanmanız size oldukça avantaj sağlar bu işlem ne diyecek olursanız. 

Kullandığınız iğne büyüklüğüne göre kesmiş olduğunuz tavukgöğsünü ava çıkmadan bir gün öncesinden tuzlayın ve havadar bir yerde ertesi güne kadar bekletin göreceksiniz ki elinizde iğne den kolay çıkmayan ve oldukça dayanıklı bir yem olacaktır

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin... !

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popular Posts

 
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. balikciblog - Tüm Hakları Saklıdır