Son Dakika :

HANGİ BALIĞA HANGİ YEM KULLANILIR?

Yayınlayan: balikciblog - 6 Kasım 2013 Çarşamba | 22:23

 HANGİ BALIĞA HANGİ YEM

***LÜFER: Canlı Zargana,İlarya,yaprak İstavrit,yaprak İzmarit,Kıraça şakşak yem,Tekgöz İstavrit,Tekgöz İzmarit,Tekgöz Zargana,Yaprak Zargana ve Hamsi..

***LEVREK: Büyük canlı Zargana,Küçük canlı Zargana Kaya balığı,İlarya,Kefal,İspari,İzmarit,Teke ve Gümüş.. .

***SİNARİT: Öncelikle canlı Kalamar ve yumuşakçalar,sonra büyük canlı Zargana,Canlı büyük Kefal,Canlı kolyos,canlı Uskumru,Canlı Gelincik ve İskorpit..


***MERCAN: Göz,dilimlenmiş Kalamar ve Ahtapot,Yaprak Kolyos,Yaprak Uskumru,Karides,Sülünes,Mamun,Tavuk göğsü ve Sübye..

***ÇİPURA: Öncelikle Küçük Yengeç ve boru kurdu,Kırmızı kurt.Sonra Madya,Mamun,Sülünes,Midye,Sübye,Deniz Hıyarı,dilimlenmiş Ahtapot ve Kalamar ve Tuzlanmıs Sardalya ..

***PALAMUT: Öncelikle bütün Hamsi sonra bütün Kıraça veya normal boy İstavrit,İzmarit ile İstavrit ve İzmarit Şakşak yemleri..

***KEFAL: Ekmek,Hamur ve Kurt..

***KARAGÖZ: Midye,Sülünes,Karides ve Boru kurdu..

***İZMARİT: Karides,Midye ve Sülünes..

***EŞKİNA: Karides,Midye,Sülünes Canlı Teke ve Boru Kurdu ..

***ZARGANA: İnce ve uzun kesilmiş,İstavrit ve Gümüş sülük yemleri..Midye kenarındaki siyah kurt gibi olan kısım..İnce,uzun bir şekle getirilen,Midyenin sarı kısmı.

***KALKAN: İkiye bölünmüş,İstavrit ve İzmarit..Aynı zamanda bunların yaprak yemleri..

***TRANÇA: Kalamar,Sübye,Karides,Midye ve Göz..

***KIRLANGIÇ :Dibe yatırılmış,İstavrit,İzmarit yaprak yemleri..

***MIRMIR: Mamun,Boru Kurdu ve Tuzlanmış Tavuk Göğsü.]

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin... !

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popular Posts

 
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. balikciblog - Tüm Hakları Saklıdır