Son Dakika :

Balık Burcu Yorumu

Yayınlayan: balikciblog - 13 Ağustos 2014 Çarşamba | 03:36

09.08.2014

Sevgili Balıklar, cumartesi gününü, üç kıymetli enerjiyle karşılıyoruz.
İlki, saat 03:36 Güneş-Uranüs görünümü, astrolojik anlamda iş hayatınızla alakalı konularda ve mali anlamda ilerlemek adına size hırs kazandırıyor. Hayatı ele alış biçimi olumlu ve cesur olan Balıklar bu enerjiden gayet olumlu yönde yararlanabilir, yenilik anlamında kararlar alabilirler. 
İkincisi, saat 05:50 Merkür-Satürn mücadeleci görünümü, dış etkenlerin üzerimizdeki istenmeyen baskısının işaretçisidir. Koşullar gereği sussak olmaz, konuşsak çözüm değildir. Karşıt görüşte olan insanlarla aramızda istenmeyen bir soğukluk oluşur. Ne fazla kalabalık isteriz ne de çok sessiz kalmak. Bazen her şey halledilir diye düşünürken, bazen de olumsuz düşünüp kendimizi üzebiliriz. 
Saat 11:10-16:53 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. 
Günün son enerjisi, saat 18:10 Güneş-Satürn mücadeleci görünümü, kendimizi ispat çabamızın işaretçisi. Bunu en fazla göstermek istediğimiz alan iş hayatımız. 
Neden bu kadar baskın olmak istiyoruz? Çünkü bilgi ve tecrübemizi göstermekten yanayız. O zaman şikayetçi olmayacağız. Kendimize her anlamda güvenmek durumundayız. kaynak:mynet

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin... !

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popular Posts

 
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. balikciblog - Tüm Hakları Saklıdır