Son Dakika :

Karagöz Balığı Yemekleri

Yayınlayan: balikciblog - 8 Aralık 2013 Pazar | 23:54

Izgara Karagöz

Malzemeler

*1 kg karagöz balığı (temizlenmiş) 
*1 çay kaşığı tuz 
*3 çorba kaşığı un 
*1 limon (4′e bölünmüş) 
*2 çorba kaşığı rafine yağ

Hazırlanışı


1- Önce ızgaranızı kızdırınız
2- Karagöz balıklarını iyice yıkadıktan sonra, kağıt peçeteyle kurulayınız
3- Genişçe bir tabağa yada tepsiye dizip rafine yağ ile iyice yağlayarak üstlerine tuzunu serpiniz
4- Genişçe bir tabağa unu koyunuz
5- Yağlanmış balıkları una bulayıp fazla ununu silkeleyiniz
6- Balıkları kızgın ızgaraya yerleştirip, her iki yanlarını 2,5 dakika pişirerek geniş bir servis tabağına diziniz
7- Yanlarına limonları yerleştirip servis ediniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin... !

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popular Posts

 
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. balikciblog - Tüm Hakları Saklıdır