Son Dakika :

Çipura Balığı Yemekleri

Yayınlayan: balikciblog - 25 Kasım 2013 Pazartesi | 13:58

Çipura Izgara

Malzemeler

*Çipura 
**Sosu İçin 
*4 Tatlı Kaşığı Zeytinyağı 
*1.5 Tatlı Kaşığı Soya Sosu 
*2 Tatlı Kaşığı Sarmısak Suyu 
*3-5 Adet Defne Yaprağı 
*1 Çay Kaşığı Kekik Tuz, Toz Karabiber 


Hazırlanışı

1- Sos için gerekli bütün malzemeleri karıştıralım. 
2- Daha sonra hazırladığımız sosu bir tülbentte veya ince delikli tel süzgeçe dökelim. Sosu süzgeçle süzüp, katı kısımlarını ayırdıktan sonra bir süre buzdolabında bekletelim. 
3- Dolaptan çıkardıktan sonra balığın kuyruğundan ve her iki yanağından çay kaşığıyla bu sostan dökelim. Her iki tarafını da yağlayıp kömür ızgarasında kızartalım. 
4- Balığı yeşil soğanla süsleyerek servis yapalım.

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin... !

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popular Posts

 
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. balikciblog - Tüm Hakları Saklıdır