Son Dakika :

Kofana Balığı Yemekleri

Yayınlayan: balikciblog - 11 Kasım 2013 Pazartesi | 23:43

Fırında Kofana Balığı

Malzemeler

*1 kg kofana balığı
*2 büyük domates
*1 çay bardağı sıvıyağ
*2 adet defne yaprağı

*3-4 diş sarmısak
*1/ 2 demet maydanoz
*1 adet limon
*1 bardak su
*Tuz-karabiber


Hazırlanışı

1-Balıkları kemikli olarak filetolara ayırın
2-Yıkadıktan sonra uygun bir tepsiye sıralayın
3-Tuz ve karabiber serpin
4-Domateslerin kabuklarını ve çekirdeklerini çıkartın ve fındık büyüklüğünde doğrayın
5-Beş dakika yağda öldürün, kıyılmış maydanoz, sarmısak, defneyaprağı ve biraz tuz koyun
6-Biraz daha kavurduktan sonra 1 bardak su katın ve bu karışımı balıkların üzerine boşaltın
7-Orta ısılı fırında 30-35 dakika pişirin
8-Fırından çıkardıktan sonra üzerine limon suyu gezdirin

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin... !

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popular Posts

 
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. balikciblog - Tüm Hakları Saklıdır