Kırlangıç Buğulama
Malzemeler
*1 orta boy kırlangıç balığı
*2 adet domates
*2 adet soğan
*2 adet biber
*1 limon
*Tuz, Maydanoz
Hazırlanışı
1-Balığı ayıklayıp yıkadıktan sonra ikiye bölün ve tencereye koyun.
2-Domatesi, soğanı ve biberi doğrayıp balığa katın.
3-Limonu da dilimleyip katın.
4-Maydanozu ve tuzu da ilave edin.
5-Hafif ateşte 20 dakika kapalı bir şekilde pişirin.
6-Salatayla servis yapın.
Ana Sayfa »
Balık Yemekleri
,
Eylül Ekim Ayı Balık Yemekleri
,
Kırlangıç Balığı Tarifleri
,
Kırlangıç Balığı Yemekleri
,
Kırlangıç Buğulama
» Kırlangıç Balığı Yemekleri
0 yorum:
Yorum Gönder
Ne düşündüğünüzü bize söyleyin... !
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.