Kılıç Balığı Fileto Kızartma
Malzemeler
*4 dilim kılıç (150'er gramlık)
*1/2 su bardağı Zeytinyağı yağı
*1/2 tatlı kaşığı tuz
*1 adet limon
*2 çorba kaşığı un1
Hazırlanışı
1-Kılıç dilimlerini yıkayıp kurulayınız. 2-Alt ve üstlerini tuzlayıp bastırmadan una bulayınız.
3-Sonra bir tavaya yağı koyup kızdırınız ve kılıç dilimlerini ilâve edip 4'er dakika alt ve üstünü altın sarısı kızartıp limonlarla beraber servis yapınız.
Ana Sayfa »
Balık Yemekleri
,
Eylül Ekim Ayı Balık Yemekleri
,
Kılıç Balığı Fileto Kızartma
,
Kılıç Balığı Yemekleri
» Kılıç Balığı Yemekleri
0 yorum:
Yorum Gönder
Ne düşündüğünüzü bize söyleyin... !
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.