Son Dakika :

Kılıç Balığı Yemekleri

Yayınlayan: balikciblog - 12 Kasım 2013 Salı | 11:47

Kılıç Balığı Fileto Kızartma

Malzemeler

*4 dilim kılıç (150'er gramlık)
*1/2 su bardağı Zeytinyağı yağı
*1/2 tatlı kaşığı tuz

*1 adet limon
*2 çorba kaşığı un1


Hazırlanışı

1-Kılıç dilimlerini yıkayıp kurulayınız. 2-Alt ve üstlerini tuzlayıp bastırmadan una bulayınız.
3-Sonra bir tavaya yağı koyup kızdırınız ve kılıç dilimlerini ilâve edip 4'er dakika alt ve üstünü altın sarısı kızartıp limonlarla beraber servis yapınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin... !

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popular Posts

 
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. balikciblog - Tüm Hakları Saklıdır