Palamut Kızartma
Malzemeler
*3 Yemek Kaşığı Margarin
*Tuz
*2 Adet limon
*2 Adet iri palamut
*3 Su Bardağı sıvı yağ
*1,5 Su Bardağı un
*2 Adet orta boy kırmızı soğan
Hazırlanışı
1- Palamutları iyice yıkadıktan sonra suyun süzülmesini sağlayın.
2- Daha sonra dilimleri tuzlayıp una bulayıp kızgın yağda nar gibi kızartın.
3- Daha sonra margarini bir tavada eritin ve üzerine yavaş yavaş dökün. Servis yaparken limon dilimi ve dörde bölünmüş veya dilimlenmiş kırmızı soğanla süsleyin.
Ana Sayfa »
Balık Yemekleri
,
Kasım Aralık Balıkları Yemekleri
,
Palamut Balığı Yemekleri
,
Palamut Kızartma
,
Palamut Tava
» Palamut Balığı Yemekleri
0 yorum:
Yorum Gönder
Ne düşündüğünüzü bize söyleyin... !
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.