Son Dakika :

Palamut Balığı Yemekleri

Yayınlayan: balikciblog - 25 Kasım 2013 Pazartesi | 13:14

Palamut Kızartma

Malzemeler

*3 Yemek Kaşığı Margarin 
*Tuz 
*2 Adet limon 
*2 Adet iri palamut 
*3 Su Bardağı sıvı yağ 
*1,5 Su Bardağı un 
*2 Adet orta boy kırmızı soğan 


Hazırlanışı

1- Palamutları  iyice yıkadıktan sonra suyun süzülmesini sağlayın. 
2- Daha sonra dilimleri tuzlayıp una bulayıp kızgın yağda nar gibi kızartın. 
3- Daha sonra margarini bir tavada eritin ve üzerine yavaş yavaş dökün. Servis yaparken limon dilimi ve dörde bölünmüş veya dilimlenmiş kırmızı soğanla süsleyin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin... !

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popular Posts

 
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. balikciblog - Tüm Hakları Saklıdır