Son Dakika :

Pisi Balığı Yemekleri

Yayınlayan: balikciblog - 19 Kasım 2013 Salı | 08:06

Fırında Pisi Balığı

Malzemeler

*1 KG PİSİ BALIĞI 
*1 ADET SOĞAN 
*2 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN 

*1 ADET DOMATES 
*TUZ 
**SOS İÇİN: 
*2 ÇAY BARDAĞI KREMA 
*1 ÇORBA KAŞIĞI SOYA SOSU 
*ÜZERİNE: 1 ÇAY BARDAĞI RENDELENMİŞ KAŞAR 

Hazırlanışı 

1-Balığın filetosunu çıkarın ve filetoları döverek inceltin. 
2-Üzerlerine tuz serpin. 
3-Kıyılmış soğanı margarinde kavurun. Üzerine kabuğu soyulmuş ve küp doğranmış domatesi ilave edip kavurmaya devam edin. 
4-Hazırladığınız harcı filetoların içine paylaştırın ve her birini sarıp, top haline getirdikten sonra güveç kabına yerleştirin. 
5-Sos için krema ve soya sosunu karıştırın. 
6-Balık topların üzerine gezdirin. En üste de rendelenmiş kaşar peyniri serpin. 
7-Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin... !

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popular Posts

 
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. balikciblog - Tüm Hakları Saklıdır