Son Dakika :

Sinarit Balığı Yemekleri

Yayınlayan: balikciblog - 22 Kasım 2013 Cuma | 00:11

Sicilya Usulü Fırında Sinarit

Malzemeler

*Temizlenmiş Sinarit Balığı 
*Soğan 
*Patates 
*Acı biber 
*İri taneli tuz 
*Zeytinyağı 
*Çekirdeksiz siyah zeytin 
*Yarım çorba kaşığı tuzu alınmış kapari 
*Yarım çorba kaşığı Taze biberiye Kekik 


HAZIRLANIŞI 

1- Sinaritin içini temizleyip yıkayın ve bıçakla kesik atın. 
2- Kuyruğunu folyoyla kaplayın. 
3- Soğanı doğrayın. 
4- Soyduğunuz patatesi dilimleyin. 
5- İçini temizlediğiniz balığı doğranmış taze biberiye ve kekikle doldurun. 
6- Acı biber  ve iri taneli tuzu havanda dövün. 
7- Isıya dayanıklı kapta patates, soğan, zeytinyağı, acılı karışım, çekirdeksiz siyah zeytin, 1 çorba kaşığı tuzu alınmış kapari ve biberiyeyi soteleyin. 
8- Soteledikten 10 dakika sonra balığı yerleştirin. 2 küçük kepçe balık suyu, zeytinyağı ve tuz ekleyip 180 derece fırında 25 dakika pişirin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin... !

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popular Posts

 
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. balikciblog - Tüm Hakları Saklıdır